NetImages – Organisera ert bildmaterial
 

Är ni många som behöver komma åt verksamhetens bilder i olika format, är NetImages produkten för er. NetImages organiserar ditt företags alla bilder på ett funktionellt sätt och ni kommer åt bilderna via ett webbgränssnitt som är lätt att använda. Tack vare ett avancerat behörighetssystem kan man styra att varje avdelning använder rätt typ av bild. Samma originalbild förser både er publika webbsida och era tryckta produktblad med bilder i rätt upplösning för varje användningsområde.

 

Lätt att hitta rätt bild

Ni hittar rätt bild genom att bläddra i kategoriträdet eller genom att söka på nyckelord. Det går dessutom att spara sökningar som virtuella kategorier för att enkelt hitta tillbaka till rätt bilder.

 

Import av bilder i alla välkända format

Bilderna kan importeras manuellt eller genom automatisk spegling av en mappstruktur. Alla välkända bildformat inklusive PDF och EPS bilder kan importeras. Nyckelord som redan finns i bilderna följer givetvis med in i systemet. Redigeras nyckelord i NetImages skrivs de tillbaka till orginalfilen.

 

Anpassa designen till er företagsprofil

Det är möjligt att anpassa NetImages färger och former till er företagsprofil. Det är extra viktigt om ni har anledning att dela ert bildmaterial med externa intressenter via NetImages.

 

Super Zoom

Med hjälp av super zoom kan vem som helst se även de minsta detaljerna i era högupplösta bilder direkt i webbläsaren.

 

Export och integration med andra system

Har ni andra system som behöver bildmaterial? NetImages är skapat för att integreras med andra system. Det finns befintliga integrationer till webpubliceringssystem och web-to-print-applikationer. Det finns även möjlighet att schemalägga automatisk bakgrundsexportering med eller utan bildbehandling.

 

Kom igång nu!

Enklaste sättet att komma igång är att hyra NetImages Online. Det innebär att ni betalar en fast månadsavgift och slipper bekymra er om servrar och backuper. Det finns givetvis även möjligheter att installera NetImages på er egen server.

NetImages
Demo

Filmen visar övergripande NetImages gränssnitt och funktioner.Se demofilm »

 
 


NetImages hjälper dig att...
  • Organisera dina bilder eller andra medier
  • Göra bilder och andra medier sökbara
  • Underlätta för medarbetare att söka och hämta
  • Hämta bilder/medier i olika format
  • Låta e-handelssystemet hämta bilder direkt
  • Presentera information från din produktkatalog i Netimages
  • Begränsa behörigheten till bilderna hur du vill
  • Presentera bilderna olika för olika användare
  • Förhandsvisa bilder/filmer snabbt m m

Produktblad

Ladda ner vårt produktblad för NetImagesProduktblad NetImages.