SharePoint – ett smart sätt att dela på information
 

SharePoint är ett kraftfullt verktyg som kan effektivisera och stödja processerna i din verksamhet. Det kan handla om allt från säljstöd till effektiv uppföljning av serviceärenden.
Låt alla i verksamheten använda er SharePoint-plats som startsida, så har ni en naturlig portal för att dela och föra ut information i organisationen och även kommunicera med era kunder.
 

SharePoint är som en verktygslåda med många funktioner som ditt företag kan dra nytta av, redan i sin grundform. Men portalen kan göras ännu effektivare. Genom att kombinera grundmoduler med specialmoduler som vi skräddarsyr efter din verksamhet, kan vi anpassa SharePoint för att stödja just era specifika behov.


Börja med en förstudie!
Vi har tagit fram en arbetsmodell för att kunna erbjuda våra kunder mesta möjliga nytta av de funktioner som finns i SharePoint. Den innebär att vi först gör en förstudie som resulterar i ett lösningsförslag. Vill ni gå vidare därifrån, implementerar vi sedan lösningen genom att skapa en eller flera SharePoint-portaler. Vi erbjuder även utbildning för era användare. Prata med vår utvecklingsavdelning för en offert!

 • Intranät funktioner
  - Nyheter
  - Anslagstavla
  - Semesterlistor
  - Delad kalender
  - Bildbank
  - Bloggar
 • Arbetsflöden
 • Single Sign On
 • Dokumenthantering
  - Versionshantering
  - Dokumentmallar
  - Inskanning
     - Fakturor
     - Äldre dokumentation
 • Delade arbetsytor
  - Projektplats tillsammans med kunder
  - Projektplats för interna projekt
Office Sharepoint Server
Produktblad

Ladda ner vårt produktblad för SharePoint
Produktblad SharePoint