SharePoint – ett smart sätt att dela på information
 

SharePoint är ett kraftfullt verktyg som kan effektivisera och stödja processerna i din verksamhet. Det kan handla om allt från säljstöd till effektiv uppföljning av serviceärenden.
Låt alla i verksamheten använda er SharePoint-plats som startsida, så har ni en naturlig portal för att dela och föra ut information i organisationen och även kommunicera med era kunder.
 

SharePoint är som en verktygslåda med många funktioner som ditt företag kan dra nytta av, redan i sin grundform. Men portalen kan göras ännu effektivare. Genom att kombinera grundmoduler med specialmoduler som vi skräddarsyr efter din verksamhet, kan vi anpassa SharePoint för att stödja just era specifika behov.
 

Ingen extra licenskostnad
Positivt är, att om din verksamhet redan har en Windows 2003-server, så tillkommer inga extra licenskostnader. SharePoints grundfunktioner ingår då i den licens som Ni redan betalar.


Börja med en förstudie!
Vi har tagit fram en arbetsmodell för att kunna erbjuda våra kunder mesta möjliga nytta av de funktioner som finns i SharePoint. Den innebär att vi först gör en förstudie som resulterar i ett lösningsförslag. Vill ni gå vidare därifrån, implementerar vi sedan lösningen genom att skapa en eller flera SharePoint-portaler. Vi erbjuder även utbildning för era användare. Prata med vår utvecklingsavdelning för en offert!

 • Intranät funktioner
  Nyheter
  Anslagstavla
  Semesterlistor
  Delad kalender
  Bildbank
  Bloggar
 • Arbetsflöden
 • Single Sign On
 • Dokumenthantering
  Versionshantering
  Dokumentmallar
  Inskanning
  - Fakturor
  - Äldre dokumentation
 • Delade arbetsytor
  Projektplats tillsammans med kunder
  Projektplats för interna projekt
Office Sharepoint Server
Demo

Introduktion 
Film som på ett övergripande och enkelt sätt beskriver hur SharePoint förenklar kommunikation och informationsdelning inom ett projekt eller ett företag. Filmen är på engelska.
Se introduktionsfilm (Eng) » 
 


Produktblad

Ladda ner vårt produktblad för SharePoint
Produktblad SharePoint