Snabb och enkel webbpublicering
 

Har du en webbplats som blivit omodern och behöver förnyas, eller vill du starta en webbplats som du själv enkelt kan administrera?
Ett webbpubliceringssystem (Web Content Management System) är mer eller mindre en nödvändighet i dag. Det hjälper dig att snabbt och enkelt hålla webbplatsen aktuell och gör att du når ut till dina kunder på ett effektivt sätt.

Med publiceringsverktyget DotNetNuke (DNN) utvecklar Koneo Norrköping din webbadministration och webbplats precis som du vill ha den och du slipper dyra licenskostnader.

Många funktioner
Med DNN kan du smidigt och enkelt editera och förändra webbplatsens innehåll via er vanliga webbläsare. Du kan publicera nyheter, lägga upp dokument och bilder, skapa länkar, nya sidor m.m. Sidorna på webbplatsen är moduluppbyggda vilket ger dig stor frihet att anpassa sidans innehåll, genom att lägga till och ta bort moduler.

Utöka webbplatsens funktionalitet
Med DNN kan du också enkelt utöka webbplatsens funktionalitet. Genom tillägg av moduler kan t.ex. forum, gästbok, kalender, listor, produktkatalog och bildspel enkelt läggas till.

I produkten ingår flertalet standardmoduler som täcker de flesta behov men systemets moduluppbyggnad gör det även möjligt att skräddarsy moduler efter era egna krav. Även andra, färdigställda moduler från tredje part, kan läggas till, vilka ofta är mycket prisvärda.

Fria uppdateringar
DNN-plattformen är en open source-lösning (öppen källkod) utan någon licenskostnad kopplad till sig. Detta innebär att du som kund inte behöver vara med och betala för de 10 000-tals utvecklingstimmar som är nedlagda på verktyget. En annan fördel med open source-lösningen är att utvecklingen av plattformen ständigt pågår, vilket ger nya och förbättrade funktioner som du kan ta del av via fria uppdateringar.

Väl beprövad och säker plattform
DNN är marknadens största och mest använda webbpubliceringsverktyg som bygger på Microsoft-teknik. Plattformen används idag av 100 000-tals (750 000 enligt DNN Corp.) webbplatser vilket gör att den är ett tryggt val. Den ständiga utvecklingen av verktyget borgar också för plattformens säkerhet, då åtgärder snabbt tas mot nya säkerhetshot som uppkommer. Prata med vår utvecklingsavdelning för en offert!

DotNetNuke Webbpublicering

Demo

Ta del av våra filmer som övergripande demostrerar delar av plattformen DNN.

Introduktion Video 1 där vi gör en övergripande genomgång av systemets gränssnitt.
Se demofilm #1 »

Lägg till och ändra modul
Video 2 visar övergripande hur man går till väga för att lägga till moduler på sidan och förändra dess innehåll.
Se demofilm #2 »


Kundreferenser

Nedan finner ni några av de webbplatser som vi tillsammans med våra kunder har utvecklat på DNN-plattformen.

S-SolarDjäkneparksskolanBanum Outokumpu Nordic Brass


Produktblad

Ladda ner vårt produktblad för DotNetNuke Webbpublicerings-verktyg. 
Produktblad Webbpublicering